Natjecu se u dugom poljupcu za Valentinovo

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Tajlandski parovi poceli su maratonsko natjecanje u ljubljenju koje se vec tradicionalno organizira u povodu Valentinova, a glavni je preduvjet natjecatelja da parovi ne odvajaju usne ni za vrijeme toalet-pauza ni tijekom obroka.

Sedam parova istovremeno pocelo se ljubiti u tajlandskom ljetovalištu Pattaya, nekih 100 km jugoistocno od Bangkoka, u nadi da ce oboriti svjetski rekord u najdužem poljupcu koji trenutno iznosi gotovo dva dana.

Maraton je zapoceo u nedjelju i trajat ce do Valentinova s nagradama i slavom za par koji uspije izdržati duže od 46 sati, 24 minute i devet sekundi.

Taj su rekord postavili 2011. Lakkana Tiranarat (31) i njezin suprug, koji sudjeluju i ove godine.

"Pokušat cemo biti bolji nego prošle godine, ali možda samo malo. Vidjet cemo kakvi ce biti drugi natjecatelji, ali dat cemo sve od sebe", rekla je Lakkana.

Tijekom natjecanja svaki par ima na raspolaganju jedan cetvorni metar prostora. Hrana i pice moraju se uzimati na slamcicu. Pranje zuba moglo bi rezultirati diskvalifikacijom. Nužnik nije dopušten prva tri sata natjecanja. Nakon toga, spojenih usana, moraju biti u pratnji suca ako žele obaviti nuždu.

Par koji obori rekord dobit ce dijamantni prsten u vrijednosti 3.333 dolara te hotelski vaucer u dvostrukoj vrijednosti.


Podijeli: Facebook Twiter