Natjecanjem skatera u subotu počinje 11. Seasplash platforma

Soljenje inćuna
Soljenje inćuna

Jedanaesta Seasplash platforma koja se održava tijekom prosinca na raznim lokacijama u gradu Puli te nudi raznovrsna glazbeno-scenska i sportska događanja, kreće u subotu natjecanjem skatera u skate parku u dvorištu Rojca. Skateboard klub Tapija iz Pule okuplja natjecatelje iz Hrvatske i regije koji će u raznim vidovima natjecanja dokazati svoje sposobnosti vladanja skateom, a sve uz glazbenu potporu lokalnih DJ-a. Nakon glavnog natjecanja događaj seli u klub Kotač u Rojc gdje će uz projekcije skate filmova te nastupe DJ-a biti održana i dodjela nagrada. Kategorije natjecanja su jam session, skate race, best trick & mini ramp, a u prvom dijelu nastupit će DJ-evi Teddy Lee, b2b, Jinxie Grooves dok će na after partyju publiku zabavljati DJ-evi Dale Nixon i Kuna.

Jedanaesta Seasplash platforma i ove je godine dio manifestacije Prosinac u Puli, a bit će realizirana uz podršku polaznika EduSplash - multimedijske platforme za edukaciju i razvoj, kojoj je i dodijeljena nagrada Ambasador u kategoriji za najbolji edukativni program 2017. godine. Seasplash platforma predstavlja nekoliko (sub)kulturnih stilova i kreativno participira u njihovoj promociji realizirajući niz projekata kroz različite suradnje te njihovu djelatnost predstavlja jednom godišnje zajedno okupljene na ovoj manifestaciji.

U nastavku programa 11. Seasplash platforme u petak, 22. prosinca u klubu Kotač u 21 sat održat će se program Jazzavac, a nastupaju Kozmodrum i Shugo's Foosy. U subotu, 23. prosinca, u klubu Kotač u 21 sat je Roll your Punk, a nastupaju Cirkus, Fakofbolan, Kani Bastardi i Mašinko. U ponedjeljak, 25. prosinac, u Titovom parku u 21 sat počinje ShowClash. U petak, 29. prosinca, u Klubu Uljanik od 11 do 21 sat na programu je C.U.B.E. (breakdance i hip-hop natjecanje). U subotu, 30. prosinca, u dvorištu Svetih Srca od 11 do 13 sati održat će se Urban Penetration: New skills on the block. Velika završnica na programu je zadnjeg dana 2017. godine, u nedjelju, 31. prosinca. Pozornice su tuneli Zerostrasse i Park Petra Krešimira IV . Od 22 sata do 6 sati ujutro trjat će Sub Day Zero na tri pozornice. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter