Natječaj za javne površine u Medulinu do 8. travnja

Na Osipovici se nudi najviše štandova (Arhiva)
Na Osipovici se nudi najviše štandova (Arhiva)

Do 8. travnja otvoren je natječaj za davanje u zakup javnih površina u vlasništvu Općine Medulin u tamošnjim naseljima tijekom ljetne sezone. Početne cijene zakupa kreću se od tisuću i pol do 50 tisuća kuna, ovisno lokaciji, namjeni te o tome je li riječ o kiosku ili štandu. Namjene su raznolike - od prodaje balona, voća, novina ili palačinki do simulatora, tetoviranja, portretiranja ili uređivanja noktiju… Gotovo 20 lokacija nudi se u Medulinu, većina na Osipovici kod kampa Medulin.

Na medulinskoj placi početna cijena za štand s poljoprivrednim proizvodima je četiri tisuće, a tisuću kuna je skuplji za prodavače lavande, suvenira, rukotvorina… Crtači sprejem, prodavači balona, portretisti te uređivači noktiju za štand će morati izdvojiti po šest tisuća kuna, a na raspolaganju su im četiri lokacije na Osipovici.

Za prodaju proizvoda od lavande na jedinoj ponuđenoj lokaciji na Osipovici trebat će izdvojiti pet tisuća, dok se pet lokacija za rukotvorine i tetoviranje nude po početnoj cijeni od 12 tisuća kuna. Najskuplji je zakup od 50 tisuća kuna ispred Summer cluba za sportsko-ugostiteljsku djelatnost. Za prodaju novina i zabavne igre trebat će izdvojiti po 15 tisuća kuna.

U Pješčanoj Uvali početna pojedinačna cijena za tri lokacije na kojima se mogu prodavati voće i povrće, rekviziti za plažu te novine je osam tisuća, a za portretiste ili tatoo majstore tisuću i pol kuna.

Šest lokacija od po šest ili deset tisuća kuna na raspolaganju su u Premanturi na tržnici i placi. Definirane namjene su prodaja palačinki, suvenira i rukotvorina, voća i povrća te ugostiteljska djelatnost. Potonja se nudi i u Pomeru, ali za 15 tisuća kuna. Vinkuranu su namijenjene dvije djelatnosti, odnosno prodaja voća i povrća za pet te ugostiteljska djelatnost za deset tisuća kuna.

U Banjolama će se ljeti moći prodavati voće i povrće, palačinke te otvoriti kiosk trgovačke ili ugostiteljske namjene. Lokacije su lučica Portić, punkt kod kampa Indije i Puljankine trgovine, a početne cijene se kreću od pet do 15 tisuća kuna.

Sve informacije vezane uz natječaj zainteresirani ponuditelji mogu dobiti u medulinskom Upravnom odjelu za prostorno planiranje. (T. GRBIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter