Natali Dizdar: Ne opterećujem se budućnošću

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dva studijska albuma, live CD/DVD, brojne prestižne nagrade i suradnje s mnogim cijenjenim glazbenicima - samo su neki od profesionalnih uspjeha koji su obilježili prvih deset godina karijere pjevačice Natali Dizdar. Uspješno desetljeće rada talentirana glazbenica obilježava koncertnom turnejom koja joj garantira dinamično ljeto.

Kako obilježavate prvih deset godina profesionalne karijere?
Deset godina obilježavamo turnejom uz podršku Nokia Lumie. Do sada smo održali koncerte u Varaždinskom HNK-u i Zagrebačkom VIP klubu, a sad nas očekuje Pula, večeras u 21.30 sati u prekrasnom ambijentu Povijesnog i pomorskog muzeja Istre.

U Puli je klasičan koncertni repertoar s mojim dugogodišnjim bendom i pjesmama koje su obilježile moju dosadašnju karijeru. Za kraj smo ostavili zadarski Arsenal gdje ćemo nastupiti 18. srpnja. Nakon toga odmah putujemo za Dubrovnik, gdje će koncert biti održan 19. srpnja, pa zatim slijedi nastup na ATP-u Umag te 15. kolovoza u Opatiji, na večeri jazza i evergreena u Remisens Premium Hotelu Kvarner. U svakom slučaju ljeto će mi biti dinamično i veselim se svim sljedećim koncertima.

Jeste li prije 10 godina razmišljali o tome kako bi vaš život mogao izgledati 2014. godine?
Nisam. Ne opterećujem se puno budućnošću niti volim planirati i zamišljati stvari unaprijed. Imam neke stavove posložene od početka i to je jedino čega se držim. Ovaj posao je vrlo nepredvidiv tako da je u pozitivnoj perspektivi na to najljepše prepustiti se dinamici i iznenađenjima koje nosi. (I. KOCIJAN; snimio F. DIZDAR)

CIJELI RAZGOVOR PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter