Nastupaju The Charleston Gospel Singers

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Bogat program porečkog Adventa upotpunit će tradicionalni božićni koncert u kazalištu na kojem će u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta nastupiti vrhunski izvođači afroameričke duhovne glazbe – The Charleston Gospel Singers. Koncert je zakazan za subotu, 23. prosinca.

Iz Južne Karoline iz SAD-a stiže novi umjetnički projekt dvoje izvanrednih izvođača gospela, Mildred Daniels i Tonyja Washingtona. Čuvene glazbenike dugogodišnjeg iskustva i nebrojenih nastupa prate još četiri vokala uz bas, klavijature i bubnjeve. Originalna kombinacija različitih stilova i neke od najpoznatijih duhovnih pjesama razveselit će sve ljubitelje gospela.

Ulaznice za koncert mogu se rezervirati putem online rezervacijskog sustava Učilišta na linku: bit.ly/RezervirajOnline ili kupiti u radno vrijeme blagajne kazališta.

U kazalištu će se u predblagdansko vrijeme održati i nagrađivana predstava kazališta Planet Art "Posljednja Freudova seansa", koja je na programu 14. prosinca, a kompletan program porečkog Adventa dostupan je na adventporec.com. (T. K.)


Podijeli: Facebook Twiter