Nastup idola ispracen vriskom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Debitantska pjesma mlade Kim Verson "Nevidljivo blago" kao da najbolje docarava ono u cemu su posjetitelji mogli uživati na koncertu zvijezda showa "Hrvatska traži zvijezdu" održanom u petak u Domu branitelja, a to su mladost i talent izvodaca.

Petar Brkljacic, Vilibald Kovac, Duje Stanišic, Juraj Jurlina, Jurica Gorša te ovosezonska pobjednica Kim Verson uz goste iz prošle sezone, Bojana Jambrošica, Carlu Belovari i Manuelu Svorcan nastupili su pred šestotinjak obožavatelja, mahom mladeg uzrasta, koji su svaku pjesmu svojih idola popratili vriskom i burnim pljeskom.

Koncert je poceo u 20.30 sati kada su se uz ritmove pjesme "Highway to Hell" svi izvodaci popeli na pozornicu.

- Jeste li spremni za dobru zabavu? - upitala je publiku pobjednica Kim Verson te najavila Petra Brkljacica koji je nastupio prvi, s pjesmom "Afrika" hrvatskog tate funka Dine Dvornika. Nakon Petra na pozornicu se popeo najpoznatiji hrvatski kauboj Jurica Gorša koji je u svom prepoznatljivom country stilu rasplesao prisutne.

Juraj Jurlina zatim je stvorio posebnu interakciju s publikom u Gibonnijevoj pjesmi "Libar", a nakon njega nastupila je gošca iz prošle sezone showa, Carla Belovari koja je izvela njezinu prvu autorsku pjesmu "Otici na vrijeme".

Nakon Carle, dalmatinski šarmer Duje Stanišic nastupio je u svom prepoznatljivom šaljivom stilu pojavivši se na pozornici s vrecicom cipsa, a otpjevao je pjesmu "Come Undone" grupe Duran Duran.

Prošlogodišnji pobjednik HTZ-a Bojan Jambrošic izveo je svoju pjesmu "Preko ruba vremena", a nastupio je i u duetu s Carlom Belovari.

Finalist kojem je ove godine pobjeda izmakla za dlaku, Vilibald Kovac kvalitetno je otpjevao Princeovu "Purple Rain", a mlada Kim Verson otpjevala je pjesmu "Na kraju dana". Kao gošca nastupila je i pulska pjevacica Manuela Svorcan koja je premijerno izvela svoju novu pjesmu "Samo sjecanja".

Na kraju su svi izvodaci zajedno s Kim Verson otpjevali pjesmu "Nevidljivo blago".

Pulski koncert ovogodišnjih finalista HTZ-a bio je dio turneje po obali, a pocetkom jeseni mlade ce zvijezde održati turneju po unutrašnjosti Hrvatske.


Podijeli: Facebook Twiter