Nastavljena akcija "Kad bi svi"

(D.ŠTIFANIĆ)
(D.ŠTIFANIĆ)

Humanitarna akcija "Kad bi svi" na kojoj se prikuplja novac za Udrugu slijepih Istarske županije i Ligu protiv raka a koja traje od četvrtka do nedjelje nastavila se preksinoć u hotelu Pula gdje su nastupili Fun box band, KUD Dvigrad iz Kanfanara koji je zaplesao po domaću te trio Cukrići dok je program vodio Budimir Žižović. Iza ponoći u diskoteci hotela organizirana je disko večer za mlade uz mladog pulskog DJ-a Kerima Jupića.

Današnji dan rezerviran je za sport i zabavu pa će se u Domu sportova „Mate Parlov“, u jutarnjem terminu okupiti više od 700 mališana koji će pokazati svoja znanja iz područja glazbe, plesa i sporta.

Nastupit će Mići i Zbor Zaro, Darko Janež, Mažoretkinje grada Pule, OKUD Istra, Koturaljkaški klub „Uljanik“, ritmička skupina „Gazele“, mini rukometaši te pulski vrtići sa svojim radionicama. Ova humanitarna priča planira se zaokružiti obilježavanjem 45. godina „Park Avenije 69“ velikim nogometnim turnirom koji će započeti u 16 sati. Cijelo vrijeme trajanja manifestacije otvorena je i telefonska linija 060 988 988, cijena poziva je 6,25 kuna s PDV-om za sve one koji žele pomoći i na ovaj način. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter