Nastavljen crni niz Puljana

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nisu uspjeli pulski rukometaši u Bjelovaru prekinuti seriju poraza. U susretu 9. kola Premijer lige upisali su igraci Arene Jadrograda peti uzastopni poraz s rezultatom 33:26 (19:16).

Zanimljivo je da je Bjelovarcanima ovo bila cetvrta prvenstvena pobjeda, a tri su ostvarili protiv istarskih premijerligaša. U šestom su kolu slavili u Buzetu, u sedmom su doma svladali Porecane, a sad i Puljane.

Pulski su rukometaši u poraz otišli u 16. minuti kad su zbog ozljede zgloba ostali bez pomoci Igora Rožmana. Do tog su trenutka bili ravnopravan suparnik, ali nakon toga su kola krenula nizbrdo.

Zaredali su s pogreškama u napadu, bilo krivih dodavanja ili nepreciznih šutova, što su domaci rukometaši znalacki kažnjavali u kontranapadima. Uspjeli su Puljani zadržati kakav-takav prikljucak do poluvremena, ali su potom domacini odjurili do uvjerljive pobjede.

Sportska dvorana. Gledatelja: 600. Suci: Cepanec (Turcin) i Jeftic (Varaždin).

BJELOVAR:
Karabatic, Grgic, Ezgeta, Jurjevic, Vuglac 4, Šimunovic 1, Vidakovic 10 (2), Gavranovic, Pribanic 4, Merhar, Gašparovic, Vidovic 2, ?uricin 3 (1), Turkovic 4, Sršen 5, Horvat.

ARENA J.:
Popovic, Badurina, Rašeta, Perlic 1, Dobrila, Copic, Rožman, A. Bašic 5, Bonic, Brešcic 5, Tomašev 3, Špac 1, Jukan 1, Juric, M. Bašic 10 (4), Jovanovic.

Sedmerci: Bjelovar 3 (2), Arena J. 4 (4). Iskljucenja: Bjelovar 12, Arena J. 10 minuta.


Podijeli: Facebook Twiter