Nastavlja svoj pohod na glazbene ljestvice

Baloni na otvorenju u Areni (M. ANGELINI)
Baloni na otvorenju u Areni (M. ANGELINI)

Za nju kažu da ima anđeoski glas, a svoje fanove upravo je razveselila novim singlom "Dok plešeš". Buzetska glazbena zvijezda Ivana Majcan nezaustavljivo kroči stazama 
hrvatske estrade. Publici se ljetos predstavila pjesmom "Ljubav se dogodi" i s njom se više od pola godine zadržala na ljestvici najslušanijih singlova. Uslijedila je pjesma "Vatra", a mlada pjevačica osebujnog glasa koja se desetak godina profesionalno bavi glazbom, ponovno se upustila u glazbenu avanturu i upravo predstavila novi, treći po redu singl kojim pod etiketom Menarta nastavlja svoj pohod na glazbene ljestvice.

Suradnja s Tonijem Pernićem

Ivana Majcan nastavlja dosadašnju suradnju s kompozitorom i tekstopiscem ročkih korijena Tonijem Pernićem, koji je singlu podario lepršavost, pozitivan duh i razigran karakter, dok su za aranžman zaslužni Alen Spada i Leon Brenko. Glazbenu postavu s pulsko-rovinjskom adresom čine Leon Brenko na klavijaturama, Marko Kalčić na basu, bubnjar Goran Salvi te gitarist Alen Spada, kojem je pripala i uloga producenta.

- "Dok plešeš" je pop pjesma s primjesama laganog funky ritma. Meni je to senzualni funky ne kao onaj Dine Dvornika već puno mekši. Kažu mi da je to moja najzrelija pjesma, a to i sama osjećam. Povezala sam se s njom ikako nisam njen autor, no očito Toni Pernić točno zna što mi najviše leži, rekla je Ivana.

Sudjelovao je i Devin Juraj

Za pjesmu "Dok plešeš" nadahnutu plesom koji predstavlja izraz slobode duha, koji oslobađa i širi vidike, kako one emotivne, tako i glazbene, snimljen je i video spot kojeg potpisuje ekipa N. O. Production Videography u Puli.

- Ideja je bila snimiti rasplesani spot no, potom smo se više okrenuli poruci da je ljubav 
sloboda i mir i to smo htjeli pokazati kadrovima spota i plesom u njemu. Spot smo snimali na buzetskom području, uz i u maloj rječici Bračani u kojoj sam se u djetinjstvu često kupala. Noć uoči snimanja spota bilo veliko nevrijeme pa snimanje u 6 ujutro u ledenoj vodi nije bilo baš bajno, ali stisnula sam zube i sve odradila sa smiješkom, komentirala je Ivana Majcan. Svoj doprinos spotu dao je i plesač Devin Juraj iz Pule prošlogodišnji 
finalist u showu Nove TV Supertalent. (G. ČALIĆ ŠVERKO)



Podijeli: Facebook Twiter