Nastava na Velom Vrhu za ucenike razredne nastave

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ucenici od prvog do cetvrtog razreda Osnovne škole Veli Vrh, osam razrednih odjeljenja, nastavu ce ove školske godine pohadati u novouredenim prostorijama iznad Puljanke na Velom Vrhu, dok ce za ucenike viših razreda, od petog do osmog, nastava i u ovoj školskoj godini biti organizirana u Osnovnoj školi Centar. Prostor na Velom Vrhu u Ulici Brace Leonardelli, koji je Grad zakupio, prostire se na oko 450 cetvornih metara, a uz cetiri prostrane klimatizirane ucionice s velikim staklenim stijenama, ima i garderobni prostor za ucenike, zbornicu te sanitarne cvorove. Na katu iznad ucionica uredena je školska knjižica.

Ucenici drugih i cetvrtih razreda u ponedjeljak, prvog dana nastave u prostor na Velom Vrhu imaju obvezu doci u 8 sati, ucenici dva treca razreda u 9.30 sati, dok je svecani prijem za prvašice predviden u 11 sati. Ucenici viših razreda prvog dana nastave u Osnovnu školu Centar dolaze u 14 sati kada ce dobiti potrebne obavijesti i raspored sati. Ucenici drugog, treceg i cetvrtog razreda u podrucnu školu u Štinjanu dolaze u osam sati, a prijem za prvoškolce bit ce s pocetkom u 10 sati. Prvi dan ucenici imaju obvezu ponijeti tek pribor za upis informacija, obavijesti i rasporeda sati.

U prvom tjednu, odnosno drugog dana nastave, 8. rujna, ucenicima drugih i cetvrtih razreda, kako maticne tako i podrucne škole, nastava pocinje u osam sati, a ucenicima prvih i trecih u popodnevnoj smjeni u 13 sati.


Podijeli: Facebook Twiter