Naslovi Toledu i Uljaniku

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ekipe Toledo Pizzeria Jupiter u malom nogometu i Uljanik u kuglanju pobjednici su drugog Memorijala Mate Parlov, koji je održan u krnjem izdanju, jer nije bilo boksackog dijela zbog suspenzije BK Pula od strane Hrvatskog boksackog saveza.

Na malonogometnom turniru sudjelovale su cetiri momcadi, a naslov pobjednika Toledo je osvojio nakon 4:3 pobjede u finalu protiv Verude. U srazu za 3. mjesto El Stil Elektromaterijal je s 4:1 nadvisio Histriasport.

Za najboljeg igraca turnira, koji je organizirao SD Hakl, proglašen je Fatos Hoxha (Toledo Pizzeria Jupiter), za najboljeg strijelca sa šest golova Bojan Barišic (Veruda), dok je za najboljeg vratara izabran Nikola Zahtila iz pobjednicke momcadi.

Rezultati, polufinale: Veruda - Histriasport 9:7, Toledeo Pizzeria Jupiter - El Stil Elektromaterijal 3:1; za 3. mjesto Histriasport - El Stil Elektromaterijal 4:1 (Kalac, ?urdevic, Toprek, Vitasovic/ Sladakovic); finale: Toledo Pizzeria Jupiter - Veruda 4:3 (Hoxha 2, Konovic 2/ Barišic 2, Sotlar).

I u kuglackom dijelu memorijala, koji je takoder održan u Domu sportova Mate Parlov, nastupile su cetiri ekipe. Najuspješniji je bio Uljanik s 3.261 oborenim cunjem, a najbolji igrac bio je Mirko Glušica iz Elektroistre s 577 drva. Organizator tog dijela bio je Kuglacki savez Istre.

Rezultati, ekipno: 1. Uljanik 3.261, 2. Telekom 3.194, 3. Elektroistra 3.189, 4. Hrvatski branitelj 3.085; pojedinacno: 1. Mirko Glušica (Elektroistra) 577, 2. Alen Išic (Uljanik) 569, 3. Mario Bolkovic (Elektroistra) 556.


Podijeli: Facebook Twiter