Nasljednik Tucsona za svaciji džep

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Predstavljanjem u Zagrebu i službeno je zapocela prodaja modela Hyundai ix35 na hrvatskom tržištu. Nasljednik omiljenog Tucsona okrenuo je novo poglavlje u filozofiji korejskog proizvodaca.

Novi ix35 nasljednik je modela Tucson, napravljen u skladu s novom dizajnerskom smjernicom fluidne skulpture. Njegov izgled dinamican je i bezvremenski. Ispod atraktivnog izgleda krije se najmodernija automobilska tehnologija.

Hyundai ix35 je automobil 21. stoljeca, s modernim, snažnim, a štedljivim motorima, vrhunskim ovjesom koji pruža najvišu razinu udobnosti i fantasticne vozne osobine.

Interijer Hyundaija prica je za sebe. Moderan, ergonomski oblikovan i maksimalno opremljen. Dostupan je s tri paketa opreme iWant, iStyle i iMax, a vec i pocetni paket sadrži ABS, ESP, TCS, HAC (Hill Climb Assist) i DAC (Downhill Assist).

Hyundai ix35 dostupan je s benzinskim 2.0 Theta II motorom koji razvija 163 KS, te sa turbo dizelskim 2.0 CRDi VGT motorom snage 184 KS.

Oba motora dolaze u kombinaciji s rucnim mjenjacem (šest stupnjeva za dizel i pet za benzinac), ili automatik (šest stupnjeva za oba motora). Takoder, oba motora i mjenjaca dostupna su u izvedbi sa pogonom na prednje kotace i pogonom na sva cetiri kotaca.

Osim po dizajnu, voznim osobinama i ostalim karakteristikama ix35 je i cjenovno prilagoden hrvatskom tržištu, te se namece kao najpovoljnija kupnja u SUV klasi. Pocetna cijena je 151.112 kuna.


Podijeli: Facebook Twiter