Nasljednik Corbyja dobio punu tipkovnicu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon što je u samo par mjeseci na svjetskim tržištima prodao cak tri milijuna, mladim generacijama namijenjenog, modela S3650 Corby, Samsung ni pola godine kasnije na tržište šalje njegova nasljednika.

Samsung B3410, još nazivan Samsung Delphi i Samsung Corby Plus, donosi sve najbolje znacajke zbog kojih je Corby tako uspješan na tržištu – od jednostavnog i intuitivnog Samsungova sucelja TouchWiz do podrške za trenutni pristup društvenim mrežama, a sve uz dodatak potpune tipkovnice.

Najvažnija novost koju Samsung B3410 u odnosu na prethodnika donosi je puna QWERTY tipkovnica, koja nemjerljivo olakšava unos teksta onima koji nisu vicni dopisivanju putem zaslona osjetljivih na dodir.

No s druge strane, kada nema potrebe za dopisivanjem, B3410 se pretvara u tanki touchscreen telefon. Samsung je ovom integracijom tipkovnice i touchscreena uspješno ujedinio popularni i funkcionalni koncept, i što je najvažnije, korisnicima osigurao mogucnost izbora nacina unosa teksta.

Malen, kompaktan te tanak svega 15,9 milimetara, Samsung B3410 prilicno je praktican uredaj za svakodnevnu prisutnost na društvenim mrežama, komunikaciju s uredom putem e-pošte i razmjenu informacija s obitelji i prijateljima.

Podatke razmjenjuje putem EDGE mreže, s ostalim uredajima komunicira brzom bežicnom Bluetooth vezom ili jednako efikasnom žicnom USB vezom, a buduci da uz postojecu internu memoriju od 30 MB predvida nadogradnju microSD karticama do maksimalnih osam GB, poslužit ce i kao osobna vanjska memorija.

Buduci da Samsung B3410 automatski, tocnije uz pomoc widgeta, pristupa najpopularnijem svjetskom pretraživacu, korisnik ce u tren oka moci provjeriti sve važne informacije o bilo kojem predmetu svog interesa.

Maloprodajna cijena Samsunga B3410 Delphi je 1.099 kuna.


Podijeli: Facebook Twiter