"Naš san njihov osmijeh" obilježava 2. godišnjicu rada

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Humanitarna udruga "Naš san njihov osmijeh" predstavila je humanitarnu akciju za ožujak pod nazivom ''Rodendan andela'' kojom ce se prigodno obilježiti druga obljetnica djelovanja ove udruge.

Kako je naveo Igor Loparic, njen idejni zacetnik, koji je ovomjesecnu akciju posvetio svim volonterima, Udruga je u dvije godine djelovanja organizirala i uspješno provela 18 humanitarnih akcija u kojima je prikupljeno i podijeljeno cak deset tona namirnica.

"Do sada smo pomogli više od stotinjak obitelji diljem Hrvatske, a trenutno brinemo za 50-ak obitelji na podrucju grada Pule i Istarske županije kojima kontinuirano nosimo hranu, pomažemo oko preseljenja, pronalaska posla, sredivanja dokumentacije, a posebnu pozornost posvecujemo djeci tih obitelji kojima jednom mjesecno organiziramo kreativne i edukativne radionice.", rekao je Loparic.

"Veliki humanitarni rodendanski party kojim ce se proslaviti dvije godine rada, održat ce se u subotu, 24. ožujka, s pocetkom u 20 sati u prostoriji SUP-a u Rojcu gdje ce nastupiti stand-up komicar Todor, te pulski bendovi i dj-evi The Shock, Hombe, Cannone/Filijala, Bendover, Mighty Zazzuum, Exotic Times i Benny. Svi ce nastupiti, volonterski, cijena ulaznice je 20 kuna, a sav prihod od partyja bit ce iskorišten za potrebe šticenika udruge navela je Valentina Loparic. (B. PETROVIC)

Akcija "Pomognimo Dimiju"


Osim samog koncerta, tijekom ovog petka i subote, 16. i 17. ožujka, volonteri udruge ce na štandu na tržnici prikupljati namirnice i financijska sredstva u sklopu akcije ''Pomognimo Dimiju''. Posljednje subote u ožujku, 31. ožujka, namirnice ce prikupljati u pulskom Mercatoru.


Podijeli: Facebook Twiter