Narancasta - hit boja ovog proljeca

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Narancasta je jarka, zabavna i uocljiva boja, pa nije ni cudno što su se modni dizajneri i za ovo proljece i ljeto odlucili okrenuti upravo ovoj toploj boji.

Narancasto je svugdje - na odjeci, obuci, torbicama i ostalim modnim dodacima. Kako je ovo jedna od najveselijih boja ove sezone, ona ima nevjerojatnu moc da podigne raspoloženje i razvedri tmurna proljetna jutra.



Narancasta je lijepa, no može je biti teško "nositi". Na što tu mislimo? Ova boja može komplimentirati vašem izgledu i podici ga, no morate biti oprezni jer kriva nijansa (koja nije u skladu s izgledom vaše kože) može pokvariti vaš cijeli look.

Zato ako imate blijedu put, nemojte nositi jarko narancasto blizu lica jer cete izgledati još bljede. Radije birajte svjetlije, krem narancaste nijanse. Ako baš želite jaku narancastu, radije se odlucite za narancastu suknju, remen, cipele ili torbicu.



Egzoticne koraljne i "tandžerina" nijanse osobito su popularne na modnim pistama. Njih možete i vi nositi, a ako nemate odvažnosti odluciti se za cijelu narancastu kombinaciju, odaberite nešto što ce samo dati naglasak vašem neutralnom outfitu i cime cete se izdvojiti iz okoline. Žene sa smedom kosom i maslinastom puti veoma su sretne jer njima svaka nijansa narancaste boje odlicno stoji.

Ako mislite da vam narancasto baš i ne stoji, nanesite neutralni make up i ucinite što smo rekli - narancasti neka budu modni dodaci; šik remen ili cipele, torbica ili nakit. Bilo koje od ovog, ako je u jarko narancastoj nijansi, savršeno je za "podizanje" odjevne kombinacije i stvaranje funky urbanog stila.



Kad birate nijansu narancaste... najvažnije je pogoditi onu koja vam najviše odgovara i koja naglašava vašu prirodnu ljepotu. Ako niste navikli nositi jarke boje, sada je pravo vrijeme da isprobate! Imajte samopouzdanja, obucite se u narancasto i zablistajte ovog proljeca i ljeta!


Podijeli: Facebook Twiter