Narancasta - boja jeseni

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Za jesen 2011. dizajneri su najavili nekoliko hit boja, od kojih se najviše veselimo narancastoj koju obožavamo još od ovog proljeca. Nikada ni jedna boja nije bila zastupljena u ovoj mjeri kao narancasta, gotovo da nema kolekcije u kojoj se nije pojavila, svi je žele nositi i uklopiti u svoj dosadašnji stil.

Tri su nacina na koji se narancasta u nadolazecoj sezoni može genijalno uklopiti u svaciji stil, neovisno kakav on bio.

Investirajte u kaput narancaste boje. Celine model postao je tiha patnja brojnih trendseterica, a high street ducani to su prepoznali pa su izbacili svoje inacice narancastih modela. Nosite ga uz skinny traperice za dnevne varijante, uz siva odijela za poslovne te uz elegantne haljine za vecernje.

Nabavite narancasti ruž ako još niste! Sigurno cete ga pronaci u svim parfumerijama jer ga je vecina make up kuca izbacila na tržište, a naš su favorit NARS mat olovke, Inglot mat ruževi i naravno MAC Morange nijansa.

Ukoliko ne želite da narancasta dominira, opskrbite se modnim dodacima koji ce podici svaku odjevnu kombinaciju, ali nece vas pretvoriti u bundevu. Mala torbica, upecatljive cipele i suncane naocale narancastih okvira mogu biti cool modni dodatak jeseni.


Podijeli: Facebook Twiter