Naplacivali gledanje onaniranja

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Osmeroclana "banda masturbatora", u kojoj je bio i jedan Hrvat, uhicena je u akciji talijanske policije. Kako je priopceno, rijec je o osmorki koja je gledanje masturbiranja naplacivala od 10 do 20 eura, a "gledatelji" su im bili uglavnom muškarci.

- Ovdje se ne radi o prostituciji, jer izravnog seksualnog kontakta nije bilo, objašnjavaju iz policijske postaje u gradu Varese u kojem je ovaj neprimjereni seksualni skandal otkriven. Naime, policija je u akciju krenula nakon prijave cistaca sa željeznickog kolodvora Varese koji su primijetili neobicne "susrete" u tamošnjim toaletima.

Scenarij je bio ovakav: clanovi "bande" ocijukali bi s muškarcima koji su prolazili željeznickim kolodvorom te ih mamili do toaleta. Ondje bi im kroz poluotvorena vrata pokazivali genitalije i pred njima se samozadovoljavali, te dolazili do jednostavne zarade. Utvrdeno je da je sve to trajalo od ljeta ove godine, a policajci su na kolodvor ubacili i "prikrivene istražitelje". Jedan od njih uhvatio je osumnjicenog masturbatora "in flagranti". Doznajemo da su clanovi "bande" imali od 18 pa cak do 80 godina.


Podijeli: Facebook Twiter