Napao nožem vlasnike odvezanih pasa

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

M. G. (46) iz Pomera u srijedu je kod ulaza u autokamp Pomer najprije verbalno, a nakon fizickog obracuna i nožem napao Puljane D. V. (25) i ?. B. (29) jer je bio revoltiran time što su oni bez povodca u šetnju vodili svoje pse, izvijestila je glasnogovornica PU istarske Nataša Rogic.

M. G. je u srijedu oko 16.30 šetao svog psa na povodcu, a u njegovoj neposrednoj blizini parkirao se osobni automobil marke citroen xsara iz kojeg su izašli D. V. i ?. B. sa svoja dva psa koja nisu bila na povodcu. Nakon što je M. G. verbalno napao dvojicu Puljana, došlo je do fizickog sukoba izmedu Pomerca i Puljana u kojem su si zadali više udaraca rukama i nogama po tijelu. U jednom trenutku M. G. je izvadio preklopni nož kojim je zadao rezne rane po lijevoj ruci obojici Puljana, a pritom je i sebi porezao prst.

D. V. je zadobio teške tjelesne ozljede zbog kojih je zadržan u pulskoj Opcoj bolnici, a ?. B. i M. G. su lakše ozlijedeni.
Pulska policija je istog dana uhitila M. G. protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog nanošenja teške tjelesne ozljede, a protiv sve trojice slijedi optužni prijedlog iz prekršaja protiv javnog reda i mira. Protiv D. V. i ?. B. policija ce pak podnijeti i optužni prijedlog jer nisu svoje pse držali pod nadzorom, odnosno na povodcu.


Podijeli: Facebook Twiter