Napali ih kecapom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Lopovi su napali majku i kcer kecapom i oteli im uštedevinu u trenutku kada su napustile banku. Radi se o cak 4.600 funti. Nakon što su kecapom omeli zbunjene žene koje su automatski pocele cistiti crveni umak s odjece, dvije žene i muškarac oteli su im torbu i pobjegli.

Violet Bunejko (84) i njena 60-godišnja kci Pauline Driver, ostale su u šoku, ali su odlucile da im ovaj nemili dogadaj nece pokvariti Božic. ''Najvažnije je da smo svi na okupu. Ali jako nas ljuti to što vam netko u trenutku može oteti novac za koji ste naporno radili'', kaže Samantha Holmes, unuka pokradene.

Krada se dogodila u oxfordskom Westgate Shopping Centru. Kradljivci su vjerojatno vidjeli Bunejko kroz prozor kako broji novac i na brzinu skovali plan. Njena obitelj ljuta je na banku Halifax jer su njihovu baku odveli u prostoriju koja se vidi s ulice. Iz banke se ispricavaju i isticu kako im je sigurnost njihovih mušterija jako bitna.

''Pozvali smo policiju cim nam je postalo jasno što se zapravo dogodilo'', kaže iz banke. Policija pregledava snimke nadzornih kamera ne bi li pronašla kradljivce.


Podijeli: Facebook Twiter