Napadač na Rabu ubio liječnika, supruga se spasila skočivši s balkona

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na dojavu o pucnjavi jutros oko 9.30 sati na mjestu događaja policijski službenici zatekli su 48-godišnjeg počinitelja u čijoj blizini na tlu je nepomično ležala muška osoba. Po dolasku policijskih službenika počinitelj je ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja u njihovom smjeru te je mjesto događaja osigurano i pozvana je Specijalna jedinica policije. Nakon dolaska pripadnika Specijalne policije tijelo žrtve, 51-godišnjaka, izvučeno je i preneseno do kola hitne pomoći gdje je utvrđena smrt. Njegova supruga, u dobi od 54 godine, a koja je napustila mjesto događaja prije dolaska policije, pronađena je i na sigurnom. Počinitelj se trenutno nalazi u stanu u kojem je prema informacijama kojima raspolažemo, sam. Pregovaranje je u tijeku, izvijestila je riječka policija u 15 sati.

Barbat na Rabu od jutarnjih je sati na nogama. Po dosadašnjim informacijama s lica mjesta, bezumni muškarac ubio je uglednog liječnika Psihijatrijske bolnice Rab, dok se njegova supruga uspjela sakriti te se spasila bacivši se s balkona.

Povod ovom neshvatljivom činu navodno su neriješeni imovinski odnosi.

Riječka policija od 9.30 sati u kontaktu je s rapskom policijskom postajom, nakon što je zaprimljena dojava o galami i pucnjavi u Barbatu. (NL)



Podijeli: Facebook Twiter