Naoružan opljackao benzinsku u Dubrovi

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nepoznata naoružana osoba je nocas oko pola sata nakon ponoci opljackala benzinsku crpku OMV u naselju Dubrova u Labinu.

Maskirani pljackaš je vatrenim oružjem zaprijetio dvojici djelatnika crpke zatraživši da mu predaju novac, a kada su oni to ucinili, pobjegao je.

Materijalna šteta se utvrduje i policija traga za pociniteljem, izvijestila je Nataša Rogic, glasnogovornica PU istarske.

Djelatnici jutarnje smjene na benzinskoj pumpi rekli su nam da ne smiju davati izjave, uputivši nas na tvrtkinu službu za odnose s javnošcu. Doznali smo samo da su njihove kolege iz nocne šihte podvrgnuti lijecnickom pregledu, s obzirom na to da su bili suoceni s prijetnjom vatrenim oružjem.

Valja istaknuti da je od petka radi sanacije zatvoren cestovni ulaz u Labin iz pravca Rijeke, konkretno dionica od restorana Ferali do OMV-ove benzinske crpke, a otprije se ne može ni dionicom od OMV-a prema gradu. Prometuje se zaobilazno preko Kršana, Nedešcine i Vineža, dok su na Dubrovi otvoreni samo rukavci prema naselju Štrmac i benzinskoj pumpi.


Podijeli: Facebook Twiter