Naomi i Doronin pred oltarom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ruski milijunaš Vladimir Doronin je u nedavnom intervjuu za jedan ruski portal otkrio planove o vjencanju sa svojom djevojkom, 39-godišnjim modelom Naomi Campbell. Doronin (47) je portalu www.life.ru otkrio da ce Naomina kuma biti Daša Žukova, djevojka bogataša Romana Abramovica.

- Ne mogu reci da nam je mnogo trebalo da odlucimo tko ce biti kuma. Daša nam je jako dobra prijateljica, divna je osoba i talentirana kreatorica. Ona ce biti uz Naomi na našem vjencanju, rekao je Doronin u intervjuu i konacno potvrdio glasine o tome da ce se oženiti britanskim supermodelom. No, nije otkrio ni datum ni lokaciju vjencanja, koje ce sigurno biti velika poslastica za paparazze.

Vijest o planovima za vjencanje ne bi bilo toliko kontroverzna da je Doronin slobodan muškarac. Naime, vjeruje se da je još uvijek službeno u braku s Ekaterinom, majkom njihove kceri Katje, koja živi u Londonu. Kad su mediji prošle zime poceli nagadati o tome hoce li se slavni par vjencati, Naomina je glasnogovornica odmah reagirala izjavom: "Naomi nije zarucena i ne planira se udati".


Podijeli: Facebook Twiter