Nakon tučnjave u Pazinu preminuo u pulskoj bolnici

Novi prodajni prostori u zgradi tržnice - sirana Gligora  (B. PETROVIĆ)
Novi prodajni prostori u zgradi tržnice - sirana Gligora (B. PETROVIĆ)

Muškarac iz Pazina, u dobi od 66 godina, koji je teško ozlijeđen 4. rujna prilikom fizičkog sukoba s 33-godišnjim Puljaninom u Ulici Istarskih narodnjaka u Pazinu, preminuo je pet dana kasnije u pulskoj Općoj bolnici. No, zasad nije poznato je li smrt posljedica zadobivenih ozljeda ili nečeg drugog. Stoga je nadležno državno odvjetništvo naložilo obdukciju nakon koje će se utvrđivati postoje li u ovom slučaju elementi kaznenog djela, odnosno je li 33-godišnji Puljanin koji mu je nanio teže ozlijede počinio kazneno djelo.

Istarska policija nam je potvrdila informaciju o smrti 66-godišnjaka preciziravši da je policiji iz Opće bolnice Pula 9. rujna oko 8.20 sati stigla obavijest da je muškarac preminuo.

Podsjetimo, 66-godišnjak je proteklog ponedjeljka oko 16.15 sati revoltiran činjenicom da je automobilom Mercedes talijanskih oznaka "zaglavio" u koloni vozila u Ulici Istarskih narodnjaka verbalno i fizički napao 33-godišnjeg Puljanina koji se nalazio u Škodi pulskih oznaka. Naime, 66-godišnjak je počeo Mercedesom voziti unatrag, a iza njega je u Škodi bio Puljanin koji se nije mogao pomaknuti i propustiti Mercedes jer je iza njega bila kolona vozila. Tada je 66-godišnjak, ljut što ne može izaći automobilom iz ulice prišao 33-godišnjaku i napao ga, a ovaj mu je uzvratio udarce te ga je teže ozlijedio.

Ozlijeđeni 66-godišnjak prevezen je u pulsku Opću bolnicu i zadržan na liječenju no, u subotu je preminuo. (M. KOŠTA)


Podijeli: Facebook Twiter