Nakon ovog boda nitko nam ne bi trebao prigovarati

PLJESAK NAVIJAČIMA - Bojan Pavlović (M. MIJOŠEK)
PLJESAK NAVIJAČIMA - Bojan Pavlović (M. MIJOŠEK)

Nogometaši Istre 1961 upisali su u subotu peti pozitivan rezultat u nizu. Doseg je to koji u dvije prethodne sezone nisu uspjeli ostvariti, posljednji im je to put pošlo za nogom početkom 2013. godine kad su u nastavak prvenstva krenuli domaćim remijem s Lokomotivom, nakon čega su osvojili po bod u Osijeku i na "Drosini" protiv Rijeke, slavili potom na Poljudu, remizirali u Puli s Dinamom te pobijedili u Gradskom vrtu, da bi serija bila prekinuta u Stanovima gdje su poraženi od Zadra. Upisali su tada "zeleno-žuti" u šest utakmica dvije pobjede i četiri remija koji su ih pogurnuli k šestoj poziciji na kraju prvenstva, dok u ovom trenutku imaju četiri uzastopne podjele bodova koje su se nadovezale na pobjedu nad Hajdukom i trenutačno zauzimaju peto mjesto na ljestvici.

Međutim, ako bi se nedavni domaći bod s Interom mogao proglasiti podbačajem ili bi se moglo prigovoriti da "prava" momčad nikad ne bi dozvolila protivniku da im u šestoj minuti sudačke nadoknade "otrgne" puni plijen, kao što su to "zeleno-žutima" napravili Osječani, nakon subotnjeg remija s Dinamom rubrika primjedbi bi definitivno trebala ostati prazna.

- Sigurno bi prihvatili remi prije utakmice, samo da nam ga je netko ponudio. Dinamo je najbolja momčad u Hrvatskoj i ostati neporažen protiv njega, bez obzira gdje se igrala utakmica, za nas je nesumnjivo uspjeh i vjerujem da nam nakon ovog boda nitko ne bi trebao prigovarati - rekao je Bojan Pavlović, desni bek Istre 1961. - Mislim da smo odigrali dobru utakmicu. U prvom poluvremenu smo imali dobre periode, naročito negdje oko sredine kad smo poveli i neposredno nakon tog gola, nakon čega smo malo popustili i Dinamo je to iskoristio da izjednači, a dozvolili smo gostima i da nam potom stvore još dvije-tri dobre prilike. Tu smo imali malo sreće, ali i raspoloženog Ivešu koji je obranio sve što je mogao. U drugom poluvremenu smo zaigrali malo čvršće, izgledali smo sigurnije na terenu i stvorili nekoliko dobrih prilika koje nismo iskoristili, ali na kraju smo zadovoljni i igrom i, naravno, konačnim rezultatom. (I. CEROVAC)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter