Nakon Neymar Jr., Lindsey Vonn i Braća Sinković na limenci Red Bulla

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Bratski dvojac o čijim se uspjesima priča diljem svijeta pokorio je u nekoliko godina svijet veslanja i potvrdio onu staru da bez iznimnog rada i discipline ne dolaze ni rezultati. No, Sinkovići dobro znaju što disciplina znači. Magistrirali su disciplinu. No, vještine su isklesali i u skupljanju medalja. Osvojili su europska i svjetska prvenstva, svjetske kupove, oborili svjetski rekord, osvojili Olimpijsko zlato i popeli se na 29 uzastopnih postolja. I nakon svega toga odlučili – promijeniti disciplinu. Jer što je sport bez izazova.

A da su heroji dokazuje i činjenica da su se Martin i Valent priključili društvu velikih svjetskih sportaša kao što su Neymar Jr., Lindsey Vonn i drugi te postali prvi hrvatski sportaši čija lica krase posebno izdanje limenke Red Bulla. Limenka će uskoro biti dostupna u svim hrvatskim trgovinama, a Martin i Valent u to će se vrijeme pripremati za novu disciplinu, novo natjecanje i novu priliku da se i u nepoznatim vodama dokažu na Svjetskom prvenstvu.

Zašto su Martin i Valent heroji i što stoji iza njihovog, sad već svjetski poznatog brenda, stoji u infografici. A o njihovim uspjesima snimljen je film pod nazivom 10 JAKIH, koji je od danas moguće pogledati na stranici redbull.hr/sinkovizacija. (GI)


Podijeli: Facebook Twiter