Nakon Katje Kušec, eto Meštra!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ako ste mislili da Katja Kušec pjeva loše, niste culi Davora Meštrovica koji bi zbog svoje uvjerljivosti, strasti izvedbe i šarma mogao stici i do finala u kojem ce sigurno zapjevati najbolji par prve veceri Boris Mirkovic i Ivana Husar.

Nakon što su se izredali svi clanovi žirija zajedno s voditeljskim parom u žalovanju što više nema u žiriju Martine Tomcic (koju je zamijenila Vanna), led su probili Ana Vilenica i Jacques Houdek koji su zapjevali hit grupe ABBA "Dancing Queen" pokazavši da i nisu baš nešto uskladeni. Ni žiri nije bio oduševljen poklonivši im svega ocjenu 24.

Od Željka Pervana nitko nije ocekivao da ce i zapjevati uz Maju Blagdan, no mnogi su ostali iznenadeni što je Vanna prokomentirala da je istina što se šuška da Pervan zna pjevati.

Tamara Loos jedno je od ljepših iznenadenja showa  jer osim stasa pokazala je i zavidan glas, zapjevavši s Toljom "Ja sam lažljiva" grupe Denis & Denis (Markovog strica Davora Tolje).

I onda je na scenu stupio on - Davor Meštrovic! Zajedno sa Žanamari Lalic, zapjevao je, zapravo pokušao je pjevati, "Jesen u meni" Parnog valjka što je natjeralo Husa da postavi samo jedno i logicno pitanje: "Zašto?" naknadno zamolivši da ne biraju više njegove pjesme.

Nema sumnje da je mnogima svojim doista lošim nastupom natjerao suze na oci od smijeha dajuci do znanja da nastavlja tradiciju koju je prošle godine zapocela Katja Kušec. No, kao i u njezinom slucaju, Meštrovicev šarm, samouvjeren nastup i upornost moglo bi mu osigurati dugotrajni boravak pred kamerama u showu Zvijezde pjevaju.

Mare Milin i ?ani Stipanicev bili su ugodno iznenadenje, iako je trema pojela pola njezinog nastupa, ali i vrlo pristojnu izvedbu hita Jinxa "Propalo je sve". Cak je na momente Mare zvucala bolje od ?anija.

Ines Bojanic i Giuliano zapjevali su baladu "Nasloni glavu na moje rame" Tutti Frutti benda i žiri i publiku ostavili bez daha uvjerljivom izvedbom i kemijom medu njima.

Potom su kao predzadnji nastupili Boris Mirkovic i Ivana Husar i pokazali da su bezuvjetni favoriti cetvrte sezone više nego uvjerljivo izvevši duet Vanne i Gibonnija "Ja cu budan sanjati", gdje se Boris pokazao, kako mu je Ksenija Erker naknadno rekla, kao rasni rock vokal.

Kao posljednja je nastupila Natali Dizdar koja je prošle sezone uz Dražena Cuceka došla do finala i pobijedila i koju je u novoj sezoni zapao modni stilist Viktor Drago koji je pak propao od treme pjevajuci hit grupe Film "Mi nismo sami".


Podijeli: Facebook Twiter