Nakit transformira i najdosadniji outfit

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Modni svijet ne bi bio isti bez dodataka. Od najmanjih delikatnih komada nakita do velikih i prakticnih torbi - asesoari imaju moc da transformiraju i najdosadniji outfit u nešto potpuno zanimljivo, neobicno ili glamurozno...

Accessorize, jedan od dva uspješna maloprodajna lanca londonske kompanije Monsoon, iznenaduje nas iz sezonu u sezonu novim, kvalitetnim i pristupacnim kolekcijama, a ova za jesen/zimu 2011-2012 nije nikakva iznimka. I ovog puta radi se o razigranoj i energicnoj kolekciji okupanoj u mnoštvu boja. Svaki modni detalj slavi život, a to nije niti cudno s obzirom da je jedna od osnovnih misija branda potaknuti kreativnost, maštu i iskrenost.

Inspiracija za kolekciju pronadena je u stilu sedamdesetih, ali i u nordijskoj, Navaho indijanskoj, južnoamerickoj i orijentalnoj kulturi. Sve je prepuno vibre sedamdesetih s grafickim uzorcima, jakim bojama, slojevitošcu, krupnim pletivom, interesantnim trakama i maramama za glavu, udobnim poncom, velikim torbama, dodatkom perja... Želite li otkriti svoj avanturisticki duh ove sezone? Onda definitivno nabavite nešto iz ove kolekcije.

Ima tu svega i za klasicne tipove žena, koje ne vole previše boje i preferiraju jednostavnost. A ovdje se mogu pronaci i asesoari koji donose dašak glamura, savršeno za skorašnje božicne i novogodišnje partyje. Visece naušnice, vintage prstenje, elegantne narukvice i lancici, šljokicaste clutch torbice, rajfovi i biserni broševi - sve ovo namijenjeno je ljubiteljicama dobre zabave koje vole biti primijecene.


Podijeli: Facebook Twiter