Najviše interesa za prodavaca

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ravnateljica pulskog Ucilišta Addenda Majda Miljan i koordinator projekta "Stipendije" Aleksandar Miljan objavili su u cetvrtak rezultate akcije "Stvarajmo tradiciju zajedno" u kojoj je Ucilište po drugi put doniralo deset stipendija za mlade i nezaposlene osobe.

Dobitnici stipendija za tehnicara cestovnog prometa su Danilo Stefanovic i Saša Buturic, za vozaca motornog vozila Vedran Markovic i Hrvoje Župaric te za prodavaca Fari Hajrula, Saša Cetkovic, Patrik Lekaj, Amira Hajrula, Aldijana Tartic i Elvis Pauro.

Akcija je, podsjetimo, zapocela 11. lipnja, a okoncana je 26. lipnja. Za stipendije se prijavilo 32 kandidata, i to za sve programe s tim da se najveci broj ljudi prijavio za program prodavaca. Najvažniji dio prijave bio je, kako su naveli, motivacijsko pismo u kojem su kandidati mogli objasniti svoju situaciju i reci zašto bi upravo njima Addenda trebala dodijelila stipendiju.

Addenda je, naglasili su, pritom posebnu pozornost obratila na socijalan status kandidata te njihov dosadašnji uspjeh u školovanju. Kandidati su stipendijom osvojili potpuno besplatno školovanje, bez ikakvih dodatnih troškova, a nastava ce im zapoceti u rujnu. (B. PETROVIC)


Podijeli: Facebook Twiter