Najviše cetiri ulaznice po osobi

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U cetvrtak u više istarskih gradova pocinje prodaja ulaznica za prijateljsku nogometnu utakmicu reprezentacija Hrvatske i Ceške, kojom ce se u srijedu s pocetkom u 17.45 sati svecano otvoriti obnovljeni pulski Gradski stadion "Aldo Drosina".

Ulaznice se od cetvrtka mogu kupiti u Puli na blagajni podno sjeverne tribine stadiona "Aldo Drosina", u Porecu u caffe-baru Insolito, u Pazinu u frizerskom salonu As, u Novigradu u caffe-baru Laco, u Bujama u trgovini Film, te u Umagu u caffe-baru Vento.

U Puli ce se ulaznice moci kupiti svakodnevno od 12 do 18 sati, a u ostalim gradovima tijekom radnih vremena prodajnih mjesta. Cijene ulaznica su 40 kuna za sjevernu i južnu tribinu, 70 kuna za istocnu tribinu i 120 kuna za natkrivenu zapadnu tribinu, a jedna osoba može kupiti najviše cetiri ulaznice.

Kapacitet stadiona "Aldo Drosina" je oko devet tisuca mjesta, no dio kapaciteta bit ce rezerviran za predstavnike Hrvatskog nogometnog saveza i organizatora te novinare. Dosad je putem Interneta prodano 500-tinjak ulaznica, a organizatori pozivaju sve ljubitelje nogometa koji žele doci pogledati najbolje hrvatske i ceške nogometaše da na vrijeme kupe ulaznicu s obzirom da ce, prema predvidanjima, za prodaju na sam dan utakmice biti ostavljeno svega 300 do 400 ulaznica.


Podijeli: Facebook Twiter