Najveće gradsko priznanje tvrtki Infobip

Ilustracija (M. ANGELINI/arhiva)
Ilustracija (M. ANGELINI/arhiva)

Nagradu grada Vodnjana večeras će na svečanoj sjednici Gradskog vijeća predsjednik Corrado Ghiraldo uručiti predstavnicima tvrtke Infobip, odlučili su jednoglasno vijećnici na radnoj sjednici održanoj u utorak. Trgovačkom društvu Infobip iz Vodnjana najveće se gradsko priznanje na Dan grada, odnosno na dan zaštitnika svetog Lovre ili Lorenza, dodjeljuje zbog iznimnog doprinosa u razvoju gospodarstva i promocije grada.

Infobip, čije se poslovanje temelji na informatičkim tehnologijama i inovacijama, s radom je počeo 2006., a do danas je postao najuspješniji poslovni subjekt na području Vodnjana, lider svoje branše u Hrvatskoj, u Europi, pa i u samom svjetskom vrhu. Društvo raspolaže s uredima u čak 53 zemalja svijeta i zapošljava 1.150 djelatnika.

- Nakon što je prošle godine započela izgradnja novog poslovnog centra Infobipa u Vodnjanu, upravo je ovih dana taj centar u potpunosti izgrađen i uređen, a u njemu radi oko 250 djelatnika, piše u obrazloženju odluke koje potpisuje Ghiraldo. Toj je tvrtki dodijeljeno i niz svjetskih priznanja, a ove je godine u konkurenciji više od 40 tvrtki izabrana za najboljeg pružatelja te vrste usluga.

- Infobip zapošljava veliki broj djelatnika koji imaju prebivalište na području Vodnjana, pa je stoga tvrtka jedan od najvećih poslodavaca u Vodnjanu, zaključuje predsjednik Vijeća.

Svečana sjednica za Dan grada održat će se u Zajednici Talijana s početkom u 18 sati. Nakon toga slijedi program Vodnjanske štorije, treća izdanje manifestacije organizirane u suradnji s Istra Inspirit, a u sklopu koje će se na više lokacija slaviti lokalna tradicija, povijest i folklor, uz neizostavnu gastronomsku ponudu. U sklopu proslave Dana grada organizirana je i Tombola Bumbara s bogatim novčanim nagradama, a izvlačenje dobitnika očekuje se poslije 22 sata. (Z. STRAHINJA)


Podijeli: Facebook Twiter