Najveca kazna je mjesto na ljestvici

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U subotu u 15.30 sati nogometaši "Istre 1961" tek ce drugi put ove sezone zaigrati pred svojim navijacima u Puli, i to protiv treceplasiranog sastava Prve lige "Šibenika". Da pristup utakmici mora biti sasvim drugaciji od onog protiv "Slaven Belupa", u kojem su Verudeži izgubili 3:0, složio se i pulski trener Elvis Scoria.

"Morali smo dati puno više na planu agresije, ali isto tako je cinjenica da teško igramo u gostima kod izrazito domacinskih momcadi poput 'Osijeka' i 'Slavena'. Zbog toga se vodstvo kluba odlucilo na sankcije i prema nama u strucnom stožeru i prema igracima jer smo svi zajedno u tome. Medutim, najveca nam je kazna to što smo sad treci otraga na prvenstvenoj ljestvici. Uoci prvenstva, nakon svega što nas je snašlo i svih problema s igranjem domacih utakmica, ocekivali smo grcevitu borbu za ostanak, ali sad smo došli u situaciju da ne smijemo dopustiti da nam se klubovi ispred nas bodovno odvoje", kazao je Scoria.

Buduci da za ovu delikatnu utakmicu pulski trener ima na raspolaganju skoro sve igrace, bit ce zanimljivo vidjeti u subotu za koju ce se postavu opredijeliti. U cetvrtak još nije želio otvoriti sve karte. "U našem sastavu nece biti vecih promjena u odnosu na onaj koji je istrcao u Koprivnici. Pauletic još nije spreman. Ipak je bio cetiri tjedna izvan treninga, a s obzirom na to da je fizicki malo jaci, treba mu više vremena da dode u formu. Barišic je spreman za nastup i on ce od pocetka biti na travnjaku", rekao je Scoria.

Cijena ulaznica za subotnji prvenstveni susret sa Šibencanima na Verudi bit ce 30 kuna, a prodavat ce se na klupskoj blagajni s pocetkom u 14.30 sati, dakle sat vremena prije pocetka susreta.


Podijeli: Facebook Twiter