Najtraženiji DJ na planetu nastupio u Umagu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

"Tiësto the king of trance!!" i "Tiësto was crazy last night. Thanks for a massive show!", samo su neke od poruka na službenoj Facebook stranici manifestacije Umagination, u sklopu koje je prošlu noc u Stella Marisu nastupio najbolji svjetski DJ Tiësto i "zapalio" više od sedam tisuca ljudi iz Hrvatske i inozemstva.

I to, ne racunajuci onih barem još dvije tisuce koji su bili raštrkani po plažama i parkiralištima izvan, za tu prigodu zatvorenog teniskog centra.

Specijalni svjetlosni efekti, mocna elektronska glazba i efektan vatromet na kraju dvoipolsatnog showa kojim je Tiësto otvorio dvodnevni Umagination s koncertnom izvedbom svoje Club Life turneje, prve takve vrste ikad izvedene u Hrvatskoj, bio je posebni užitak za ljubitelje trancea.

Publici na friško izgradenoj velikoj areni s pozornicom, pored teniskog stadiona na kojem su se dosad održavali takvi koncerti, ovaj Nizozemac pravim imenom Tijs Michiel Verwest pružio je nezaboravan audio i video doživljaj od 1.30 do 4 sata ujutro bez pauze.

To se turisticko naselje pocelo krcati poslije 22 sata, kada su posjetitelji svih dobi poceli dolaziti sa svih strana. Bilo ih je mnogo koji su iz glavnih hrvatskih gradova došli organizirano busevima, što je znatno olakšalo stanje na parkiralištima. Prije glavne zvijezde publiku su dobro zagrijali lokalni DJ-evi i Patric La Funk.


Podijeli: Facebook Twiter