Najsretnija igracica internetskih igara

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Liz Denial (51) iz Velike Britanije osvojila je stotine nagrada na internetskim igrama te ispunjavajuci križaljke. Žena inace ima tešku bolest mišica te se za kretanje mora služiti invalidskim kolicima.

Izmedu ostalog je na raznim igrama osvojila LCD televizor, kucno kino, dva X-boxa te stotine parfema i sredstava za cišcenje. Osim toga, osvojila je bila i nagradno putovanje u Keniju, gdje je odsjela u hotelu s pet zvjezdica. Na televizijskom kvizu je jednom osvojila i 140.000 kuna.

Liz je zbog svog zdravstvenog stanja morala dati otkaz na poslu, a od listopada prošle godine doslovno je svakog dana na nekoj igri osvojila po bar jednu nagradu.

"Pocela sam igrati nagradne igre nakon što sam izgubila posao, a neke stvari koje mi trebaju su zaista skupe. Ponekad se uštipnem, jer ne vjerujem da toliko imam srece. Možda je to karma, jer me jako bole mišici zbog bolesti", rekla je Liz.

Dodaje kako nekad dobije šampone i "obicnije stvari", ali je izmedu ostalog osvojila i dva iPoda. Liz kaže kako stvari koje ne koristi prodaje svojim prijateljima. Istaknula je i kako je dobila i mnogo cudnih nagrada, piše Daily Mail.


Podijeli: Facebook Twiter