Najpoželjnije hrvatske udavace

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

O najpoželjnijim hrvatskim neženjama manje-više sve se zna, no puno manje se prica o najboljim udavacama u Hrvata. Emisija "In magazin" Nove TV predstavila je najpoželjnije hrvatske udavace, a neke od njih su iznijele i kako zamišljaju svoje idealno vjencanje.

Na njihovom su se popisu našle i bogata poduzetnica Snježana Mehun koja, kako kaže, svoje vjencanje iz bajke vidi na nekoj egzoticnoj lokaciji u toplijim krajevima.

Poželjna udavaca, lijepa manekenka Iva Jerkovic je otkrila da želi tradicionalno vjencanje uz puno glazbe i veselja. "'Nažalost, frajeri danas nisu kao što su bili nekad", požalila se atraktivna Iva u emisiji.

Za razliku od nje, Maja Šuput bi željela izreci sudbonosno "da" na skromnoj ceremoniji, u najužem krugu obitelji i prijatelja.

Na ovoj su se listi najpoželjnijih domacih neudanih komada našle i naša poznata manekenka Vanja Rupena koja je impresivnu karijeru napravila u Italiji te atleticarka Blanka Vlašic koja, osim sportskim uspjesima, plijeni pozornost i svojim atraktivnim izgledom.

"In magazin" se sjetio i Tamare i Petre, bezobrazno bogatih i prelijepih kceri Bernieja Ecclestonea i naše manekenke, porijeklom Rijecanke, Slavice Radic.


Podijeli: Facebook Twiter