Najnovija Fiesta uskoro dobiva vlasnika

Na natječaj stiglo 66 molbi (M. MIJOŠEK)
Na natječaj stiglo 66 molbi (M. MIJOŠEK)

Tko će biti najsretniji čitatelj Glasa Istre koji će prvi u Istri postati vlasnik najnovijeg modela Ford Fieste, saznat ćemo na finalu naše nagradne igre ove nedjelje u Livadama na  Danima Zigante tartufa.

Sudeći po broju pristiglih omotnica, posljednja generacija najprodavanijeg malog automobila u Europi u posljednjih pet godina izazvala je veliko zanimanje čitatelja koji će se, zasigurno, družiti s nama na izvlačenju.

Fešta Glasa Istre počinje u 13 sati i  bit će to jedno od događanja posljednjeg, 10. vikenda sajma tartufa u Livadama. Tko će se veseliti glavnoj  nagradi, odlučit će sretna ruka Davora Radolfija. Osim izvlačenja imena dobitnika Ford Fieste, ovaj poznati glazbenik ima i zadatak zabaviti publiku što će, zasigurno, odlično odraditi.

Radolfi će predstaviti i svoj najnoviji singl, obradu velikog hita „ Pred tvojim vratima“ koja je dobila zavodljivi latino ritam.

Voditelj našeg već 129. izvlačenja zaredom, bit će operni pjevač  Ronald Braus, naš Rovinjež sa zagrebačkom adresom od kojega očekujemo i glazbeno predstavljanje.

U Livadama ćemo saznati i dobitnike svih preostalih nagrada - vrijednih novčanih bonova za izbor namještaja i špeže, relax tretmana u Opatiji i malih kućanskih aparata.

Ako i ne osvojite koju od nagrada, dobro ćete se zabaviti, ali i biti u prilici otkriti brojne izlagače autohtonih istarskih proizvoda, kulinarske radionice, te razne degustacije. Gosti pristižu iz svih dijelova svijeta, pa budite i vi dio nedjeljnih događanja. (M. P. MELON) 


Podijeli: Facebook Twiter