Najmlađi učili o turizmu iz prve ruke

Najmlađi učili o turizmu iz prve ruke
Najmlađi učili o turizmu iz prve ruke

Ovih je dana više od 320 djece iz vrtića u Rapcu, Poreču i Labinu obišlo hotele Valamar Riviere. Dio je to programa "Mališani uče o turizmu", jednog od osam programa društveno odgovornog poslovanja u što ova vodeća hotelijerska kompanija ove godine ulaže više od 37 milijuna kuna. Domaćini su mališane, na način prilagođen njihovoj dobi, upoznali s turističkim objektima, zabavili i počastili.

- Želja nam je predstaviti se našoj najmlađoj skupini, pokazati im hotel, njegove mogućnosti, usluge i doživljaje na zabavan način, no osim da im dočaramo perspektivu gosta, želimo ih upoznati s mogućnostima i profesijama koje turizam pruža, s radom hotela te osobito naših zaposlenika, kaže Ketlin Arman Skopljaković, direktorica Valamar Club Tamarisa.

Ovaj hotel na Lanterni od konca svibnja do 9. lipnja ugostio je 70 djece u pratnji odgajateljica iz porečkog vrtića "Radost". Domaćini su ih proveli kroz hotel te na zanimljiv način predstavili rad recepcije, restorana, bazena i terase te igraonicu. Djeca su se družila s Marom, maskotom Valamara, i uživala u zabavnim igrama, osvježenju i darovima. Kroz interaktivnu igru animacijski je tim po čitavom otoku Sv. Nikola prošetao 79 mališana iz vrtića "Radost 1". Prethodio je tome edukativni obilazak Valamar Isabella Island Resorta. Bilo je tako i u Rapcu gdje je Valamar Sanfior hotel & Casa ugostio čak 177 djece raznih uzrasta iz labinskog vrtića "Pjerina Verbanac". Prošli su kroz sve hotelske odjele i iz prve ruke vidjeli kako zaposlenici obavljaju svoj dnevni posao. (D. P.)


Podijeli: Facebook Twiter