Najludi provodi na Jadranu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Sezona ljetne zabave zahuktala se, a loše turisticke prognoze nisu se obistinile, barem što se tice mladih gostiju željnih provoda i partyja. Ovogodišnji hit zasigurno je plaža Zrce jer ce "hrvatska Ibiza" na otoku Pagu okupiti najcjenjenije DJ-eve i producente koji ce je pretvoriti u meku ljetne elektronske glazbe.

Zaslugom popularnog kluba Papaya, Zrce ce ove godine zaista biti dostojan protivnik Ibizi,a nastupima najboljih medu najboljima ovoga ce se ljeta svrstati u vrh svjetske ljetne zabave na otvorenom.

Dobra zabava bit ce zajamcena i tijekom Tuborg Green Beat Festivala koji ce se u Papayi održati od 12. do 15 kolovoza, na kojem ce se predstaviti dva trenutacno najtraženija tima producenata i DJ-a.

Nezamjenjiva institucija zabave, unatoc konkurenciji, ostaje i klub Aquarius. I ove sezone organiziran je dolazak poznatih DJ imena, a ugostit ce i Hed Kandi, prestižnu izdavacku kucu poznatu po glamuroznim partyjima na jet-set destinacijama diljem svijeta, ukljucujuci London, New York i Ibizu. Ovo ljeto u Aquarisu gostuju cak dva dobitnika Grammyja - prvi je ambasador dance glazbe Roger Sanchez, a drugi je talijanski majstor Benny Benassi. U ljetnoj rezidenciji kluba zasvirat ce i jedan od Madonninih producenta Fedde Le Grande.

Noviteti u Istri
Osnivaci Papaye ovoga ljeta u Umagu su otvorili i dvije nove destinacije hedonistickih užitaka - Jimmy Woo Club i Goldfish Beach bar. Za Jimmy Woo Club osnivaci tvrde da je otvoren da bi se Umag pretvorio u jednu od najpoželjnijih destinacija za mlade i ekskluzivno mjesto vrucih ljetnih tuluma.

GoldFish Beach Bar zamišljen je kao mjesto after beach partyja, po uzoru na najljepše svjetske plaže poput Miami Beacha. Svakodnevni klupski ritmovi uz šarene osvježavajuce koktele zapocinjat ce svaki dan tocno u 17 sati.

Vrhunsku zabavu tijekom ljeta jamci i dosadašnji centar zabave, porecki Byblos, koji mediji predstavljaju kao najveci i najljepši nocni klub u Europi. Klub na pet tisuca cetvornih metara ima cetiri šanka i VIP lože, a ispred dva bazena i ogromno parkiralište. Byblos se nalazi u Zelenoj laguni, a djevojke ponedjeljkom mogu uci besplatno.

Blizu je i rovinjski Monvi, jedino mjesto na Jadranu koje posjetiteljima na jednom mjestu nudi koncerte na otvorenom u Amfiteatru, partyje elektronske glazbe u klubovima Temple, Gallery i President, kvalitetnu hranu, pizzeriju, fast foodove, wine ili coctail barove, videoigrice itd. I tu nastupaju poznata DJ imena, ali i domaci te strani bendovi buduci da se u ovom prostoru može organizirati gotovo sve.

U Dalmaciji provjeren program
Što se klupskih dogadaja u Dalmaciji ovoga ljeta tice, nece biti vecih promjena, a gostovat ce vec udomaceni glazbenici kao što su Tom Novy, The Shapeshifters, David Morales, Fedde Le Grande...

Kultni klub koji vec godinama igra glavnu ulogu u nocnom životu šibenskog podrucja je Hacienda u Vodicama. Ponovno ce ovoga ljeta okupiti jaka imena elektronske glazbe, koja vec godinama u ljetnim mjesecima ne zaobilaze taj klub.

Unatoc pricama o šminkerskoj ili cak snobovskoj populaciji gostiju, cinjenica je da u kategoriji koktel barova nema boljega od hvarskog Carpe Diema. U prilog mu idu ponuda koktela i after beach partyja bez kojih je hvarska riva sada nezamisliva. Cak i u kasnim nocnim satima.

Ljubitelje provoda na zadarskim zidinama ni ovo ljeto nece razocarati jedan od najljepših barova na otvorenom – The Garden, koji vec godinama hvale mnogi svjetski mediji. Vlasnik Gardena, britanski glazbeni producent Nick Colgan otvaranjem kluba Zadru je donio atmosferu Ibize i pokrenuo The Garden Festival, jedan od najuspješnijih festivala elektronske glazbe, koji je nakon dvije godine sa zidina premješten u turisticki kompleks Piniju.


Podijeli: Facebook Twiter