Najluđa noć u godini: Vrijeme je za tulum

Kako dočekate Novu godinu, takva će vam biti cijela godina
Kako dočekate Novu godinu, takva će vam biti cijela godina

Iako je mnogima Nova godina izgubila važnost te postala kao i svaki drugi subotnji izlazak, ne zaboravite da je ona uz sve to i posebno vrijeme u kojem staru godinu ostavljamo iza sebe te u mnogim odlukama možemo početi iz početka. Gdje god i s kakvim god dress codom je dočekali...dočekajmo ju sa stilom.

Kada pritom dodamo i mrvicu praznovjerja koje kaže da kako dočekate Novu godinu, takva će vam biti cijela godina, jasno je da sve mora biti bajno i sjajno. Dakle, nakon božićne elegancije i svega onog suptilnog u garderobi za najvažniji blagdan godine, slijedi pravi glamur - party styling za doček Nove godine!

I zašto si barem ne bi dalo oduška u najluđoj noći u godini, jer iako nemate život iz bajke, barem te noći svi možemo biti princeze i nositi tijaru, čak iako smo u pidžami, koja je usput rečeno, jedan od poželjnih stylinga, pogotovo ako je svilena, te s njom slobodno možete izaći iz stana i čestitati susjedima sve naj, naj, a da pritom izgledate jako šik, a u Novu godinu zakoračit ćete poput prave kraljice.

Ono što je sigurno je to da baš nikada nikad ne možete pogriješiti s crnom, malom ili dugačkom haljinom, koje su kao stvorene za trendovske velike statment ogrlice koje se svojom raskošnim sjajem i skulpturalnošću ne mogu nositi svaki dan, ali zato čekaju priliku, poput najluđe noći u godini, da zabljesnu u svojoj ljepoti. Ako ste za nešto decentniji izgled, onda će čipkasti detalji koji su toliko popularni, unijeti potreban dašak elegancije i seksepila.

A bundica je kao stvorena za novogodišnje tulume i dočeke u kojima ćete imati auru kraljice. One pak sklone eleganciji, odjenut će je na svečanu haljinu, dok je savršena i za doček na otvorenom. Uz basic skinny hlače (kožne, crne, sive ili za tu priliku šljokičaste), neke dobre majice s natpisom ili jednostavnu uz crnu rolku i šešir ili kapicu sa šljokicama savršena je tulume na cesti koji su sve češći odabir za novogodišnji provod.

Za one hrabrije, šljokice su kao stvorene - kao detalj, cijela majica ili haljina, pa se možete vrtjeti kao disko kugla i širiti pozitivnu energiju. Osim toga, šljokice su savršen način da probudite samopouzdanje u sebi i krenete hrabro u godinu koja je pred nama. Sjajno, zar ne?

A novogodišnja noć je i noć strastvene crvene boje. Nosi sreću, a sjetite se Jessice Rabbit i Kelly Le Brock iz filma "Žena u crvenom". Može li tko odoljeti ženi u crvenoj haljini?

Noć je i to vrtoglavih potpetica, a o žuljevima ćete razmišljati iduće godine. Tko ne voli pete, vojničke čizme ili gležnjače do pola lista savršeno će pristajati i uz najsvečaniju haljinu. I za kraj, novost u novogodišnjoj noći.

Osim šljokica, crvene i zlatne boje, koža je jedan od komada koji igraju za najluđu noć u godini. Suknja, haljina, hlače ili čak detalj, ma bitno je da uđete u Novu godinu kao nova, u drugoj koži. A ako vam je i sve to previše, e onda barem odjenite crveno donje rublje. Kažu da nosi sreću u ljubavi, a to je dobar početak. (L. BAGAR)


Podijeli: Facebook Twiter