Najljepši uskrsni izlog ima studio Florami

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Izlog cvjecarnice Florami studio u Mletackoj ulici proglašen je najljepše uredenim izlogom za Uskrs.

Najljepšim ga je proglasila peteroclana komisija koju cine predstavnici pojedinih medija i kulturnih ustanova, a u sklopu akcije pulske Turisticke zajednice kojom se želi potaknuti vlasnike poslovnih prostora da urede svoje izloge i na taj nacin doprinesu ljepšem izgledu grada.

Akcija se provodi tijekom cijele godine, odnosno najljepši se izlog bira povodom Božica, Valentinova, Uskrsa te tijekom ljeta i jeseni. U akciju se mogu ukljuciti svi koji to žele.



"Lijepo je što akcija napreduje i što se ukljucuje sve više ljudi. Primjetno je da su izlozi u gradu sve ljepši", rekla je Lidija Mussi iz odjela za društvene djelatnosti Grada Pule.

Direktorica pulskog TZ-a Sanja Cinkopan Korotaj zahvalila se svima koji su sudjelovali u uskrsnoj akciji te nabrojala još neke izloge koji su ušli u užu konkurenciju poput trgovine D.O.C. ili željezarije u Smareglijevoj.

Vlasnica cvjecarne Irena Bertetic naglasila je da lijepo uredeni izlozi, osim što uljepšavaju grad, privlace kupce. Rekla je da ce se i ubuduce truditi i održavati kvalitetu. (N. SOFTIC)


Podijeli: Facebook Twiter