Najljepši modni dodatak ove sezone

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nekoc ih je popularizirala Edie Sedgwick, a danas se ponovno vracaju sa stilom. Radi se o predimenzioniranim, statement naušnicama koje su ovosezonski it modni dodatak.

Osim što cete njima privuci pažnju, one su vrlo jednostavan nacin za transformirati vaš izgled iz jednostavnog u glamurozan, a takoder ce istaknuti vaše lice, make up i frizuru.

Statement naušnice proslavile su modne piste za proljece/ljeto 2011. Tako smo kod Dolce&Gabbane imali priliku vidjeti velike metalne ringove kombinirane uz cipkaste haljine i decentan make up, Ralph Lauren predstavio je svoje modele insprirane Art Nouveau stilom, a Chanel i Louis Vuitton prikazali su modele resastih naušnica do ramena.

Izbor je stvarno šarolik, a jedino pravilo je da ostatak vašeg izgleda bude krajnje jednostavan. Ogromne statement naušnice trebale bi biti jedini detalj koji govori za sebe i nije im potreban drugi koji ce odvracati pozornost. Kosu skupite u rep ili pundicu, na usne nanesite pastelni ruž i neka naušnice ispricaju vašu modnu pricu.

Materijali od kojih su izradene, ove sezone nisu skupi dijamanti, stoga si ovaj trend možete priuštiti bez mnogo razmišljanja.


Podijeli: Facebook Twiter