Najljepši ljetni izlog ima trgovina Marija WGW

Naj izlog ovoga ljeta je onaj trgovine "Marija WGW" u ulici Sergijevaca 15 (B. PETROVIĆ)
Naj izlog ovoga ljeta je onaj trgovine "Marija WGW" u ulici Sergijevaca 15 (B. PETROVIĆ)

Akcija izbora najljepšeg gradskog izloga "Ljeto 2013" koju provodi pulska Turistička zajednica u suradnji s Gradom Pula je gotova, a najljepši izlog je onaj trgovine "Marija WGW" u ulici Sergijevaca 15. Njezina vlasnica Eda Miličić Mladin za to je nagrađena prigodnom naljepnicom te iznosom od tisuću kuna.

U sklopu akcije ocijenjeno je devet izloga, a osim prvonagrađene na drugom mjestu se našla cvjećarna "Florami", na trećem "Coin casa", na četvrtom cvjećarna "Arco Iris" dok peto mjesto dijele galerije "Poola", "Legović" i "Anđeli".  Kako je navela direktorica pulskog TZ-a Sanja Cinkopan Korotaj dosta je izloga sređeno u ljetnom duhu i trgovci su se doista potrudili, a posebno je pohvalila čitaonicu umirovljenika te trgovina Muffin u Istarskoj ulici.

- Drago nam je da se sve više trgovca uključuje u ovu akciju i prigodno ukrašavaju izloge čime doprinose cjelokupnom izgledu grada, rekla je Cinkopan Korotaj uz riječi da trgovci ipak moraju shvatiti da izloge moraju urediti radi sebe samih i kupaca kojima je izlog najbolja pozivnica da uđu i nešto kupe.

Proglašenju pobjednika prisustvovao je i pročelnik Erik Lukšić koji je naveo da je nagrada otišla u prave ruke. Inače, kako doznajemo od vlasnice, njezina je želja bila da izlog, ali i sama trgovina, budu uređene veselo i vedro te kod kupaca izazovu smiješak.

- Nadam se da sam u tome uspjela. Iznimno sam ponosna na nagradu jer mi je intencija bila da u svojoj trgovini ponudim nešto drugačije artikle te odudaram od uobičajene ponude u ovoj ulici. Stoga nudim kvalitetne proizvode, sve izrađene u Hrvatskoj, poput ljetnih WGW haljina, majica, ali i ljetnih tunika i hand made nakita, rekla nam je Miličić Mladin uz riječi da ponuđeno prepoznaju i turisti te rado uđu u trgovinu.

Najljepše uređeni izlog bira se inače na Valentinovo, za Uskrs, na ljeto i jesen te Božić, a dodjeljuje se i godišnja nagrada. (B. PETROVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter