Najljepši ljetni izlog ima "Florami studio"

Irena Bertetić (lijevo) pri uručenju nagrade (B. PETROVIĆ)
Irena Bertetić (lijevo) pri uručenju nagrade (B. PETROVIĆ)

Cvjećarnica "Florami studio" u Mletačkoj ulici ima najljepši ljetni izlog - ljetni i osvježavajući sa stolom na kojem su izložena ljetna osvježavajuća pića. Odlučio je to žiri u sklopu akcije "Izbor najljepšeg izloga" koju već godinama zajednički organiziraju pulska Turistička zajednica i Grad Pula.

Usklađeni natpisi

Na proglašenju pobjednika i uručenju nagrada - naljepnice za izlog i tisuću kuna, direktorica pulskog TZ-a Sanja Cinkopan Korotaj naglasila je kako se izlozi ljeti možda manje uređuju nego za prigodne blagdane poput Uskrsa ili prigodnih dana poput Valentinova, no da se ipak vidi pomak u promišljanju dekoracija. Posebno je pohvalila inicijativu trgovaca da se natpisi sa sezonskim sniženjima stilski usklade s uređenjem.

Inače, kako je navedeno, drugo mjesto zaslužio je ovoga ljeta izlog trgovine "Kerver", treće "Arco Iris", četvrto "Le Mode" i peto mjesto izlog dućana "Benetton".

-Uz pet prvoplasiranih izloga ocjene su dobili i "Letan Maxim jet", izlozi trgovina "Lisca" u Flanatičkoj i ulici Sergijevaca navela je Cinkopan Korotaj.

Pohvala i drugima

Cinkopan Korotaj je dodala da je osim ovih trgovina žiri pohvalio i trgovine "Kai Fa", "Moderato", "Top Shop", "Kraš" te trgovinu "Marija" i "Romantic" koje su se potrudile urediti svoje izloge. Inače, ovo je treća ovogodišnja akcija proglašavanja "naj izloga" pulskih trgovina, nakon što je već proglašen najljepši izlog za Valentinovo i Uskrs.

Vlasnica nagrađene cvjećarnice Irena Bertetić zahvalila se na nagradi i ukazanom povjerenju dodajući kako joj je ovo već peta nagrada, a osvojila je jednu za Uskrs, jednu ljetnu te čak dvije godišnje nagrade. No, to je, kako je dodala, na sprječava da se i dalje trudi te uređuje svoj izlog da bi on bio ljepši kupcima, ali i njima samima koji u cvjećarnici rade te pozvala druge trgovce da se potrude urediti svoje izloge i tako pridonesu ljepšem izgledu cijeloga grada. (B. PETROVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter