Najljepši ljetni izlog ima cvjećarnica Florami

Najljepši ljetni izlog cvjećarnice Florami (N. SOFTIĆ)
Najljepši ljetni izlog cvjećarnice Florami (N. SOFTIĆ)

U nastavku akcije pulske Turističke zajednice u kojoj se tijekom godine bira najljepši izlog u gradu, za najljepši izlog tijekom ljetne sezone izabran je izlog cvjećarne Florami studio u Mletačkoj ulici. Druga je to nagrada koju je ta cvjećarnica dobila u ovoj akciji jer je njen izlog osvojio prvu nagradu i kao najljepše uređen izlog za Uskrs.

- Hvala svima koji su odabrali naš izlog za najljepši. I dalje ćemo se truditi da doprinesemo ljepšem izgledu našeg grada, rekla je vlasnica pobjedničke cvjećarnice Irena Bertetić.

Direktorica pulskog TZ-a Sanja Cinkopan Korotaj istaknula je da se sve više trgovina uključuje u akciju te da se vidi ogroman trud i napredak u uređenju gradskih izloga pa je tako navela pojedine kojima je za dlaku izmakla nagrada poput Coina, Marija W.G.W, Rosso di sera te Dulcisa ili galerije Legović.

Zadovoljna je također što sve više trgovaca obraća pažnju i na reklame za sniženja pa više to nisu obični papiri nalijepljeni na izlog već su to maštoviti natpisi raznih oblika i boja. (N. S.)


Podijeli: Facebook Twiter