Najljepši izlog 2017. ima trgovina Kerver

Podizanje pusta - Kremenka uz pomoć dizalice
Podizanje pusta - Kremenka uz pomoć dizalice

Izlog trgovine Kerver proglašen je najljepšim izlogom za 2017. godinu. Svečanost proglašenja održana je u pulskoj Turističkoj zajednici. Ujedno je to bio i završetak ovogodišnje akcije "Najljepši izlog" koja je pokrenuta za Božić 2011. godine u organizaciji TZ-a i Grada Pule.

Novčane nagrade najboljima

Akcija je, podsjetimo, pokrenuta u želji da se trgovine potaknu da uređuju svoje izloge još više i ljepše te da cijeli grad time dobije ljepšu vizuru i bude ugodniji i privlačniji kako za domaće tako i za goste. Tijekom godine održava se pet "mini" izbora - za Valentinovo, Uskrs, ljeto, jesen i Božić, a na kraju godine se bira ukupni pobjednik. Ove godine je to trgovina Kerver.

Drugo mjesto su podijelili cvjećarna Arco Iris i trgovina Le Mode, a treće mjesto je zauzeo foto studio Flash Studio u Zagrebačkoj 16.

Četvrto mjesto pripalo je cvjećarnici Florami, trgovini Lisca te Čitaonica umirovljenika. Peto mjesto zauzela je Max Mara i Kraš, šesto Amity Toys, sedmo mjesto zauzela je trgovina Tally Weijl i Maxim Jet Corner, a osmo je mjesto pripalo Delicijama i željezariji Agrarija, obje u Smareglinoj ulici.

Dosad 31 mali izbor

Kako je rekla direktorica pulskog TZ-a Sanja Cinkopan Korotaj na današnjoj svečanosti proglašenja ukupnog pobjednika, svaki pobjednik malog izbora dobio je nagradu od tisuću kuna i naljepnicu "Najljepši izlog" za odabrani period. Godišnji pobjednici dobili su nagradu od pet tisuća kuna i naljepnicu "Najljepši izlog za godinu".

Nagrađene su i trgovine koje su zauzele drugo mjesto s tri tisuće kuna te treća trgovina s tisuću kuna. Dobitnici su se zahvalili na nagradama te obećali da će nastaviti s uređivanjem svojih izloga.

Dosad je održan 31 mali izbora, a bilo je 17 različitih pobjednika - cvjećarnica BR, cvjećarnica Arco Iris, cvjećarnica Florami, Arena trikotaža, Coincasa, Dulcis Puljanka, Čitaonica umirovljenika, Marija WGW, Benneton, Kerver, Torbica, Müller, Delicije u Smareglinoj ulici, Bonbonniere Kraš, KOMO, Le Mode i Lisca. (N. SOFTIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter