Najljepši božićni izlog ima KOMO design store

(B. P.)
(B. P.)

Titula najljepšeg božićnog izloga ove je godine pripala dućanu KOMO design store u Istarskoj 22. Njegovoj vlasnici Ivi Stojković tim su povodom direktorica pulske turističke zajednice Sanja Cinkopan Korotaj i predstavnica Grada Pule Lovorka Hajdić Golja uručile prigodnu naljepnicu i nagradu od tisuću kuna. Na drugom je mjestu trgovina Kerver, dok treće dijele Gerry Weber i cvjećarnica Arco Iris. Na četvrtkom je mjestu Le Mode, petom dućan Delicije, a šestom Varteks u Ciscuttijevoj ulici.

Cinkopan Korotaj prenijela je okupljenima ocjene i dojam stručnog žirija da su se ove godine trgovci potrudili te gotovo svi prigodno ukrasili svoje izloge unikatnim i kreativnim rješenjima.

- I ove godine pohvaljujemo urara Big Ben kod tržnice, Le Mode u Istarskoj ulici, ZOO centar Pipi kod tržnice, željezariju Agrarija, trgovinu tehničkom robom Viva media, Enoteku istrianu na Forumu, Calzedoniju te izlog Hrvatske gospodarske komore- Županijske komore Pula u Carrarinoj ulici, navela je Cinkopan Korotaj.

Vlasnica nagrađenog dućana zahvalila se na nagradi rekavši kako se pri uređenju nije pazilo samo na izlog, koji je doista malen, već na cjelokupan dojam te uređenje eksterijera. Ukupni pobjednik 2015. godine proglasit će se idućeg tjedna. (B. PETROVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter