Najljepše sandale, torbe i ukrasi za kosu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Minimalizam devedesetih se još nije vratio pa možemo uživati u prekrasnim komadima nakita, torbama, cipelama i rajfovima koji podižu i najobicnije traperice i bijeli top.



Ništa nema moc transformacije kao što to imaju modni dodaci. Oni su dobre vile mode koje i najobicniju kombinaciju mogu pretvoriti u nešto posebno, stoga ne cudi što su zadnjih godina jednako važni kao i sami odjevni komadi. Haljina može biti uska, ali rajf za kosu odgovara svima. Torba teško može puknuti po šavu od viška kilograma, a ogrlica se nece nezgodno nabirati na kriticnim mjestima. Nimalo ne cudi što ih volimo!



Djevojke koje vole vrpce, trake i šarene ukosnice napokon su došle na svoje. Naš savjet: nipošto nemojte igrati na kartu totalnog "girlie looka". Rajf s velikom mašnom je fora kada je jedino što je zaigrano na vama. Nosite li ga s majicom sa slikom sladoleda, traper minicom s aplikacijama u obliku leptira i japankama s umjetnim cvjetovima hibiskusa - "mašili ste ceo fudbal".



Najnezgodnija stvar koja vam se može desiti na godišnjem su žuljevi od japanki. Zato ih nosite vec u gradu i opskrbite se flasterima i silikonskim ulošcima. Ako morate investirati u samo jednu stvar ove sezone, neka to budu statement sandale koje privlace poglede.



Obogacene zakovicama, volanima, resama, u bojama zemlje, mornarski plave, u nude nijansama- volimo ih sve! Cekere za plažu, clutcheve za izlaske, mekane kožne torbe za kavu u gradu... jedino se nemojte prenatrpati po principu "sve svoje nosim sa sobom". Treba li vam uistinu drugi mobitel, mp3 i osam razlicitih vrsta sjajila dok idete na brzinsku kavu prije plaže? Ljeti se slobodno okitite svim vrstama naušnica, narukvica i ogrlica koje vam se cine prekicastima za ostalo doba godine, jer ljeto podnosi štošta, a i vrucine nas podsjecaju na Afriku i Orijent.


Podijeli: Facebook Twiter