Najljepše okućnice u Rovinjskoj i Vitezićevoj

Najljepšu okućnicu imaju stanari zgrada u Rovinjskoj 3 i 5 (B. PETROVIĆ)
Najljepšu okućnicu imaju stanari zgrada u Rovinjskoj 3 i 5 (B. PETROVIĆ)

Vijeće Mjesnog odbora Monte Zaro nagradilo je i ove godine najljepše cvijećem uređene balkone i okućnice na svom području.

Kako doznajemo od tajnika Vijeća Srećka Lalića, prvu nagradu, 450 kuna u sadnom materijalu, za najljepši balkon dobila je Mirjana Nišević iz Tartinijeve 21.

Drugu nagradu, poklon bon od 350 kuna, dobila je Davorka Mandić za balkon u Vitezićoj 28, dok je treću nagradu i bon od 300 kuna dobila Ljubica Zidar i to za balkon na Boškovićevom usponu 12.

Za najljepšu cvijećem uređenu okućnicu nagrade su osvojili stanari zgrada u Rovinjskoj 3 i 5. Oni su za svoj trud nagrađeni novčanim bonom u iznosu od 700 kuna. Drugo mjesto i 500 kuna, pripalo je stanarima zgrade Vitezićeve ulice broj 24, a treće Viviani Kovač iz Tartinijeve 19. Ona je kao treću nagradu dobila poklon bon u iznosu od 300 kuna.

Svi nagrađeni dobili su i priznanje Vijeća mjesnog odbora. Novčani bon može se realizirati za kupovinu sadnog i drugog materijala u rasadniku Vrtni centar Istrasjeme do 15. kolovoza. (B. PETROVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter