Najljepše djevojke Hrvatske stigle u Vinkovce

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Devetnaest ljepotica koje se natječu za titulu Miss Hrvatske među kojima je i Miss Istarske županije Michelle Korenić iz Fažane stiglo je u Vinkovce, a domaćin ovogodišnjih priprema je hotel Slavonija u kojem će djevojke tjedan dana pripremati za veliko finale koje se krajem ovog mjeseca održava u Biogradu na Moru.

Prije finalnog izbora djevojke će se natjecati u pet kategorija Talent, Sport &Fitness, Top model, Intervju i Multimedija, a pobjednice kategorija ulaze direktno u superfinale Miss Hrvatske.

Djevojke su već krenule sa prvim modnim poziranjima, a beauty tim Studija Marcela iz Zagreba i vizažisti Učilišta Profokus iz Zagreba brinu se da djevojke izgledaju savršeno pred brojnim fotobjektivima i kamerama.

Djevojke  su jučer prošetale Vinkovcima gdje su izazvale oduševljenje građana, a sutra će službeno otvoriti Vinkovačke jeseni koji su simbol grada. Tim povodom primit će ih i gradonačelnik Vinkovaca koji će im poželjeti dobrodošlicu.

Miss Istarske županije Michelle Korenić će se sutra predstaviti u istarskoj narodnoj nošnji s područja Roverije, Općina Svetvinčenat. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter