Najljepša "ledena haljina" Le modea

(M. MIJOŠEK)
(M. MIJOŠEK)

Titulu najljepšeg pulskog božićnog izloga u akciji "Izbor najljepšeg izloga" koju zajednički organiziraju Grad Pula i pulska turistička zajednica ponio je u četvrtak butik "Le Mode". Njegova djelatnica Ingrid Benčić Petrović ovoga je puta osmislila "ledenu" haljinu od aluminijske folije.

- Zima me je asocirala na hladnoću, snijeg, bajke…. Sve me to podsjetilo na Šumu striborovu koju sam napravila od hamera, a onda u nju smjestila moju viziju Ledene kraljice, navela nam je Ingrid, dodajući kako je spojila dvije bajke u jednu i to se pokazalo kao pun pogodak. Koliko, vidjeli smo i sami kada su u trgovinu ušle dvije gospođe te razgledavajući odjeću komentirale kako su se baš pitale hoće li oni dobiti nagradu jer im je izlog jako lijep i originalan.

Inače, nagradu od tisuću kuna i naljepnicu za izlog pobjednici je uručila Sanja Cinkopan Korotaj, direktorica pulskog TZ-a, dodajući kako se na drugom mjestu smjestila cvjećarnica Florami, a treće mjesto zauzela također cvjećarnica Arco Iris.

Četvrti je bio Kraš, peti Foto studio Flash, šesti uvijek ukusno uređen Kerver te Cazedonia.

- Ocjene je u ovom krugu dobilo sedam trgovina koje su najljepše uredile svoje izloge, navela je Cinkopan Korotaj navodeći kako su mnoge trgovine, kako u centru grada tako i izvan njega,   prigodno uređene te pohvalila trud djelatnika koji lijepo uređenim izlozima pridonose ljepšem izgledu cijeloga grada. Inače, proglašenje najljepšeg izloga za cijelu 2016. godinu zakazano je u srijedu, 28. prosinca u podne. (B. PETROVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter