Najduža i najbogatija Noc knjige u Buzetu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Igraonica i pricaonica za bebe, izrada unikatnih bookmarkera, izložba najljepših knjiga, Book cabaret s Robertom Razzi, nocni piknik s knjigom, samo su neki od programa koje Narodna knjižnica Puckog otvorenog ucilišta "Augustin Vivoda" nudi u svojoj najdužoj noci - Noci knjige.

Buzetska knjižnica zasigurno je najmanja istarska knjižnica koja ce u Noc knjige krociti vjerojatno s najviše književnih, glazbenih, kreativnih i drugih sadržaja za sve uzraste. Jedna je od pedesetak hrvatskih knjižnica ukljucenih u nacionalnu manifestaciju Noc knjige koja ce se u ponedjeljak, 23. travnja, prvi put održati širom Hrvatske, a sve u povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dana hrvatske knjige (22. travnja).

Noc knjiga u Narodnom domu u Buzetu, sjedištu Narodne knjižnice, najavila je knjižnicarka Ana PernicKnjižnica se ukljucila i u BookCrossing u sklopu kojega svatko tko ima knjigu koju želi podijeliti ostavi je na javnom mjestu i omoguci drugima da je procitaju. Donator knjige na nju lijepi naljepnicu kojom potvrduje da ona ulazi u BookCrossing. (G. CALIC ŠVERKO)


Podijeli: Facebook Twiter